Velkommen til

Show og byg dine egne tryllenumre

Lørdag 12. oktober og søndag 13. oktober 2024
Kl. 10.00 – 13.00

I weekenden 12.-13. oktober varmer Kulturstationen op til efterårsferiefestivalen ILLUSIONS.

Kom og oplev et både sjovt og forrygende trylleshow med Christian de Wilde, og bliv hængende, når den erfarne tryllekunstner bagefter indvier dig i nogle af magiens hemmeligheder og hjælper dig med at bygge dine egne tryllenumre, som du kan tage med hjem! Showet starter kl. 10.15 og trylleundervisningen i direkte forlængelse deraf – og indtil kl. 13.00. Både show og undervisning henvender sig fra 6 år+, men der vil også ske ting og sager, der vil få dine voksne til at klø sig i nakken af forundring.

Gratis adgang – inkl. materialer.

For børn +6 år.

Kulturstationen, Hjertet, Skolegade 7, Horsens.

CHRISTIAN DE WILDE (DK)
Mens mange bliver opslugt af trylleinteressen i en ung alder, havde Christian både en cand.mag. i kunsthistorie og litteratur, inden bacillen for alvor ramte ham. Den akademiske tilgang tilføjer en ekstra dimension, når man oplever Christian trylle. Finurlige præsentationer med et godt glimt i øjet, og hvor han ofte må have børnenes hjælp for at redde æren.

I weekenden 12.-13. oktober varmer Kulturstationen op til ILLUSIONS med Christians forunderlige trylleshow. Bagefter indvies du i nogle af magiens hemmeligheder og får hjælp til at bygge dine egne tryllenumre.

 

Christian de wilde