Velkommen til

Illusioner bag glas

Fredag 18. oktober 2024
Kl. 15:30 – 16:00

Siden Selected flyttede deres butik har lokalet på Søndergade 30 stået tomt. Men nu sker der noget! Vi har fået venlig tilladelse af M+ til at låne de store udstillingsvinduer, hvor der kommer til at ske mystiske ting fredag eftermiddag.

To af vores udenlandske tryllekunstnere viser hver en lille akt bag glasruden. Tryk næsen flad og lad dig forbløffe, når Rubén Vilagrand fra Spanien og Ignacio Lopéz fra Argentina som levende udstilling gør deres for at blæse liv i den lukkede butik.

Faktisk er magien allerede sket, for vi har lovet at være ude igen søndag, da en ny lejer skal rykke ind i de store lokaler. Hvem det er siger vi ikke. Og vi er ret gode til at holde på hemmeligheder.

For børn i alle aldre (og deres voksne).

Selected, Søndergade 30, Horsens

RUBÉN VILAGRAND (ES)
Vi er SÅ glade for at kunne præsentere vores publikum for denne spanske spasmager og mestermagiker. Rubén er kendt som en af trylleverdenens mest kreative personer, og alt han viser, er noget, han selv har opfundet. Normalt optræder Rubén på krydstogtsskibe og varietéer verden over, men vi var tidligt ude og fik ham til at blokere uge 42 til iLLUS!ONS i Horsens.

Glæd dig til at træde ind i Rubéns skøre og drømmende univers, hvor alt kan ske. Tag familien i hånden og oplev hans prisvindende soloshow torsdag i Kvium Salen.

IGNACIO LÓPEZ (AR)
Ignacio er en populær tryllekunstner i hjemlandet Argentina og afholdt blandt kolleger verden over. Faktisk kommer han til Horsens for at undervise og inspirere de tilrejsende tryllekunstnere til deres interne brancheevent. Ignacio er en dygtig håndværker, der fremstiller de smukkeste rekvisitter, og så er han kendt for at tage magiens klassikere og give dem et nyt touch.

Du skal imidlertid ikke snyde for Ignacios magi, og derfor får du naturligvis også mulighed for at nyde Ignacios klassiske og elegante trylleri i løbet af festivaldagene.

Ignacio Lopez
Ruben Vilgrand