Comedy Magic Show

Nick Diffatte & Mortenn

Fredag 21. oktober 2022
Kl. 21.00 – 22.30

I anledning af festivalen iLLUS!ONS har vi fornøjelsen af, at byde på et fantastisk dobbeltshow i Kvium Salen, med Las Vegas stjernen Nick Diffatte og vores lokale tryllehelt Mortenn Christiansen.

De to venner har mødt hinanden rundt omkring i det magiske miljø, men aldrig før stået på samme scene. Det bliver sjovt. Det bliver skørt. Det bliver magisk. Og hvis du er til netop denne herlige kombination, så fås det ikke bedre! Glæd dig til Nick & Mortenns forrygende ”comedy magic show”.

Nick Diffatte
Direkte fra Las Vegas kommer “talk of the town”. Med originale præsentationer, god magi, tør humor og eminent timing, har Nick Diffatte i en ung alder skabt sig et enormt godt navn. Han bliver rost af alt og alle og hvis du vil se et show, hvor du griner fra start til slut – så MÅ du ikke misse Nicks optræden.

Mortenn Christiansen
Med sit helt eget mix af gak, løjer og vanvittig stærkt trylleri, har Horsenslokale Mortenn optrådt på nærmest enhver stand-up scene i Kongeriget, Denne sommer tog han til FISM (Verdensmesterskabet i Trylleri) i Canada og kom hjem som 1. pris modtager i genren ”Comedy Magic”! Det er fuldstændig vildt, og du ubetinget kan glæde dig til at se, hvad Mortenn gemmer i de korte ærmer denne aften.

Sprog: dansk & engelsk

Dette show er for voksne.

Eventet finder sted i Kvium Salen på Horsens Ny Teater.

NICK DIFFATTE (USA)
Direkte fra Las Vegas har vi fornøjelsen af at præsentere “talk of the town”. Med originale præsentationer, god magi, tør humor og eminent timing, har Nick Diffatte i en ung alder skabt sig et enormt godt navn. Han bliver rost af alt og alle og hvis du vil se et show, hvor du griner fra start til slut – så MÅ du ikke misse Nicks optræden.

Oplev Nicks forrygende ”comedy magic show” torsdag og fredag i Kvium Salen – og lørdag aften i Håndværkerforeningen.


MORTENN (DK)
Horsenslokale Mortenn Christiansen var selvskrevet til at være en stjerne i festivalprogrammet, allerede inden han denne sommer tog til Canada og blev… VERDENSMESTER i genren ”Comedy Magic”! Det er mildest talt en fantastisk historie og vi har stadig ikke fået armene ned. Der findes ingen som Mortenn i den magiske verden, og vi er pivstolte over at have ham med ved iLLUS!ONS.

Torsdag og fredag optræder Mortenn i et dobbeltshow med sin gode ven Nick Diffatte fra Las Vegas – og lørdag aften viser han (for første gang i Danmark) den akt, der gav ham verdensmesterpokalen.