Velkommen til

Late Night Magic Show

Lørdag 22. oktober 2022
Kl. 22.00 – 23.00

Hvis du kun har én time til at nyde en koncentreret fond af magi og underholdning, så er ILLUSIONS-festivalens Late Night Show lørdag et rigtigt godt bud!

Rammen er den smukke teatersal i Håndværkerforeningen og formen bliver en forunderlig fusion imellem et varietéshow og stand-up underholdning. På scenen kan du opleve hele seks af festivalens stjerneartister:

– Den uforlignelige og hyper mobile Captain Frodo
– Comedy-kometen fra Las Vegas – Nick Diffatte
– Musikalsk virtuose Mr. Barti – styret af 40 usynlige tråde
– Den charmerende amerikanske snydepels, Gregory Wilson
– Mortenn, med hans fantastiske verdensmesterakt
– Det hele holdt sammen af ingen ringere end… Rune Klan!

Vi er helt ærligt pivstolte af det her enestående line-up, samlet denne ene aften. Det bliver skægt, skævt, skørt og du vil blive revet rundt med trylleri og fantastiske umuligheder.
Glæd dig!

Sproget er en blanding af dansk & engelsk.

Dette show er for voksne.
Dette event holdes hos Håndværkerforeningen.

RUNE KLAN (DK)

Hvis der er nogen der har fornyet tryllekunsten i Danmark – og folks syn på den – så er det denne mand. Rune Klan er ikke alene en fuldstændig formidabel tryllekunstner, han formår også hele tiden at gøre faget relevant i nye sammenhænge – senest med det premiereaktuelle og meget personlige show TVIVL.

Oplev Rune som tryllende vært ved LATE NIGHT MAGIC SHOW i Håndværkerforeningen.

NICK DIFFATTE (USA)
Direkte fra Las Vegas har vi fornøjelsen af at præsentere “talk of the town”. Med originale præsentationer, god magi, tør humor og eminent timing, har Nick Diffatte i en ung alder skabt sig et enormt godt navn. Han bliver rost af alt og alle og hvis du vil se et show, hvor du griner fra start til slut – så MÅ du ikke misse Nicks optræden.

Oplev Nicks forrygende ”comedy magic show” torsdag og fredag i Kvium Salen – og lørdag aften i Håndværkerforeningen.

GREGORY WILSON (US)

Til at strø ekstra glimmer ud over festivalen er det lykkedes os at få en aftale i stand med amerikanske Gregory Wilson. Han gennem årtier inspireret tryllekunstnere over alt på kloden, og er et sandt fænomen inden for branchen. Teknisk eminent og en charmerende mester i, at få dig til at kigge lige præcis derhen, hvor du ikke skal…

Gregory kan bl.a. opleves på scenen lørdag aften i LATE NIGHT MAGIC SHOW.

FRODO SANTINI (NO)
Frodo kommer fra Stavanger i Norge og rejser verden rundt som ”The Incredible Rubberman”. Måske har du før oplevet ham sno sig igennem to tennisketchere i Zirkus Nemo? Hvis du har, er du ikke i tvivl… Frodo har trylleri i blodet og optræder bl.a. med en fabelagtig skæv forestilling, der kan nydes af både store og små.

Frodo vil bl.a. kunne opleves i manegen ved Kids Coolshop i Bytorv Horsens og på scenen i Håndværkerforeningen.

MORTENN (DK)
Horsenslokale Mortenn Christiansen var selvskrevet til at være en stjerne i festivalprogrammet, allerede inden han denne sommer tog til Canada og blev… VERDENSMESTER i genren ”Comedy Magic”! Det er mildest talt en fantastisk historie og vi har stadig ikke fået armene ned. Der findes ingen som Mortenn i den magiske verden, og vi er pivstolte over at have ham med ved iLLUS!ONS.

Torsdag og fredag optræder Mortenn i et dobbeltshow med sin gode ven Nick Diffatte fra Las Vegas – og lørdag aften viser han (for første gang i Danmark) den akt, der gav ham verdensmesterpokalen.

ALEX BARTI (MK)
Det er ikke trylleri, men når Alex trækker i marionetdukkens 40 næsten usynlige tråde, lever man sig fuldstændig ind i illusionen af, at Mr. Barti er et lille levende menneske – med en stærk personlighed, skulle vi hilse at sige. Det er så fint og sjovt og helt utroligt!

Du vil bl.a. møde Mr. Barti i midtbyen lørdag formiddag – og til senaftenshowet i Håndværkerforeningen.