Show med Malin Nilsson & Charlie Caper

Minor Miracles

Lørdag 22. oktober 2022
Kl. 20.00 – 21.00

Malin Nilsson & Charlie Caper

Malin Nilsson er magiens elskede enfant terrible. Charlie Caper er en gentleman vagabond og helt ekstraordinær tryllekunstner. Sammen har de skabt en unik kombination af magi, komedie og surrealisme – fyldt med fingerfærdighedsmagi i verdensklasse og toppet af med en god knivspids konfetti.

Forestillingen har høstet awards og 5-stjernede anmeldelser på fem kontinenter og det er som skabt til at opleve en oktoberaften i Håndværkerforeningens smukke gamle teatersal. Forvent masser af gode grin, fine poetiske øjeblikke og herlige WTF-øjeblikke.

Forestillingen er på engelsk (men alt er visuelt og let at forstå), måske mest for voksne, men kan sagtens opleves af hele familien.

”A truly magical and beautiful performance. These two will leave you gasping in awe and in uncontrollable laughter…” – Edinburgh Fringe Festival

…the whole audience is blown away …extreme level of talent” – The Fourth Wall

“THERE’S something mesmerising about sleight of hand done well and Caper and Nilsson are masters of the art.” – The Advertiser

En magisk oplevelse for alle aldre.

Dette event holdes hos Håndværkerforeningen.

MALIN NILSSON (SE)
Vi er tossede med svenske Malin Nilsson. Ikke alene er hun en blændende god tryllekunstner: hun har også formået at skabe sin helt egen stil med dybt originale præsentationer, der passer ind i hendes helt eget varietéinspirerede magiske univers. Malin er tredje-generation i en tryllefamilie og entusiasmen for den magiske scenekunst skinner tydeligt igennem i alt hvad hun laver.

Sørg for at se hendes familieforestilling fredag og det prisbelønnede teatershow ”Minor Miracles”, hvor hun deler scenen med Charlie Caper.

CHARLIE CAPER (SE)
Svenske Charlie Caper er vist oppe på at have optrådt i 53 forskellige lande! Han er en gudsbenådet gadeartist, har vundet TV-programmet Talent i Sverige – og har senest høstet 5-stjernede anmeldelser for sit show ved den legendariske Edingburgh Fringe Festival. Af åbenlyse gode grunde var han den første artist vi bookede til iLLUS!ONS.

Glæd dig til at opleve Charlie Caper – bl.a. lige midt på Søndergade og i showet ”Minor Miracles” sammen med Malin Nilsson.