Spiritistisk show

Seancen med Niels Krøjgaard

Fredag 21. oktober 2022
Kl. 19.30 – 20.30

Tror du det er muligt at kontakte afdøde? Og hvis det er muligt – hvilke svar kunne du så tænke dig at få?

Festivalen iLLUS!ONS indbyder til en helt særlig intens oplevelse. Psykologisk entertainer Niels Krøjgaard, vil i rollen som mediet skabe kontakt til ånderne, og tage dig med ind i en verden af spøgelser, afdøde og gys. I gamle dage var det helt naturligt at gå til en spiritistisk seance, for at komme i dialog med afdøde familiemedlemmer. Men kan det lade sig gøre i virkeligheden?

Niels Krøjgaard vil skabe illusionen. Det bliver spændende, intenst… og lidt uhyggeligt.

Datoen er 21. oktober – tæt på allehelgensaften – og rammen om denne helt særlige oplevelse er den smukke gamle kongesuite på Jørgensens Hotel. Murene stammer fra 1744 og gemmer på historier, dramaer og sikkert også andre spiritistiske seancer før denne.

Velkommen til en forestilling, som vil give dig garanti for gåsehud og søvnløse nætter. Seancen kan opleves alene, men vi anbefaler at du har én at følges med.

OBS. Man skal være 18 år for at deltage.

Dette show er for voksne.
Eventet finder sted hos Jørgensens Hotel.

NIELS KRØJGAARD (DK)
Siden han blev interesseret i trylleri som barn, har Niels været langt omkring i magiens genrer. De seneste år har titlen været ”psykologisk entertainer”, og han fylder sale over hele landet til indsigtsfulde foredrag og shows om kropssprog, manipulation og menneskelig adfærd. Selv politiet benytter sig af hans ekspertviden.

Vi har lejet kongesuiten på Jørgensens Hotel til en helt særlig senaftenforestilling, hvor Niels vil genskabe fortidens seancer og give en realistisk illusion af fremmanede ånder og kontakt med afdøde…