Close-up magi med

Anders Lilleøre

Torsdag 20. oktober 2022
Kl. 14.00 – 16.00

Lige midt på Søndergade vil du under ILLUSIONS finde “MIRAKEL TEATRET”. Et lille magisk pop-up teater, hvor du kan træde indenfor og opleve trylleri – helt tæt på.

Inden for står Anders Lilleøre klar til at forbløffe dig. Anders er 26 år og tilhører den nye generation, der har valgt trylleri som levevej – og han gør det vanvittigt godt. Måske vil du genkende ham fra TV-programmerne ”Noget i ærmet” eller i DR’s juleværksted? Stort talent blandet med charme, humor og en sympatisk naturlighed så du føler dig godt tilpas. Anders vil benytte festivalen i Horsens til at prøve nyt spændende materiale af.

Sørg for at besøge Anders Lilleøre i det lille miniteater og glæd dig til at opleve miraklerne folde sig ud.   Når han bliver en kæmpe stjerne kan du prale med, at du så ham først. Det var ved ILLUSIONS i Horsens – efterårsferien 2022. 

En magisk oplevelse for alle aldre.

Eventet finder sted i Mirakel Teatret – foran Det Gml. Rådhus på Søndergade

ANDERS LILLEØRE (DK)
Anders er 26 år og tilhører den nye generation, der har valgt trylleri som levevej – og han gør det vanvittigt godt. Stort talent blandet med charme, humor og en sympatisk naturlighed foran publikum. Måske har du fulgt ham i TV-programmerne ”Noget i ærmet” eller i DR’s juleværksted? Ved iLLUS!ONS kan du finde Anders her-der-og-alle-vegne.

Mød f.eks. Anders i hans helt egen magiske miniteater på Søndergade – og som lærer i trylleskolen.