Close-up magi med

Anders Lilleøre

Torsdag 21. oktober 2022
Kl. 14.00 – 16.00

Under festivalen ruller et lille miniteater ind foran springvandet “Kilden”, i den vestlige ende af Søndergade. Inden for i ILLUSIONS VOGNEN vil du møde Dennis Beokow stå klar ved det grønne casino-bord – klar til at trylle for dig og dine venner.

Det er generelt kendetegnende for tryllekunstnere, at de er meget dedikerede omkring faget. Det er Dennis også. Og måske lige en snas mere end de fleste. Han lever, tænker og ånder trylleri og er med sin tekniske fingersnilde og lune humor et behageligt – og nok så forbløffende bekendtskab.

Tro ikke på alt du læser. Lad det komme an på en prøve. Træd indenfor i ILLUSIONS VOGNEN og oplev Dennis Beokow trylle – helt tæt på!

En magisk oplevelse for alle aldre.

Eventet finder sted i Mirakel Teatret – foran Det Gml. Rådhus på Søndergade

ANDERS LILLEØRE (DK)
Anders er 26 år og tilhører den nye generation, der har valgt trylleri som levevej – og han gør det vanvittigt godt. Stort talent blandet med charme, humor og en sympatisk naturlighed foran publikum. Måske har du fulgt ham i TV-programmerne ”Noget i ærmet” eller i DR’s juleværksted? Ved iLLUS!ONS kan du finde Anders her-der-og-alle-vegne.

Mød f.eks. Anders i hans helt egen magiske miniteater på Søndergade – og som lærer i trylleskolen.