Lær at trylle - rigtigt!

Trylleaftenskolen

Torsdag 20. oktober 2022
Kl. 20.00 – 22.00

Det er sjovt at kunne trylle og det er sjovt at se på trylleri. Kunne du tænke dig at lære nogle enkle, men rigtig gode trylletricks, som du altid kan vise? Når middagsselskabet skal have lidt at snakke om? Når arbejdspladsen skal muntres op? Når børnene skal imponeres?

I forbindelse med den internationale magiske festival ILLUSIONS får du chancen for at deltage i et 2 timers intensivt kursus for voksne, i kunsten at kunne trylle, underholde og forbløffe.

Dine lærere hedder Kim Andersen, Dennis Beokow og Anders Lilleøre – og de er selv nogle af Danmarks dygtigste professionelle tryllekunstnere. Men de tricks som de vil dele med dig, kan udføres uden stor fingerfærdighed og årelang træning. Det bliver heller ikke noget med kaniner og mystiske glimmerkasser, men tricks der kan vises med helt almindelige hverdagsgenstande: mønter, et kortspil, elastikker, en serviet, et dankort – den slags ting, som man altid har ved hånden.

Kurset kræver ingen forkundskaber og alle kan være med. Du behøver ikke engang medbringe andet end dit gode humør. Med i billetprisen er nemlig en magisk startpakke med alt du behøver for at komme godt i gang. Omhyggeligt udvalgt af aftenens lærere og tryllebutikken Pegani.

Du vil ikke bare få vist og forklaret hemmelighederne, du vil også få genstandene i hænderne og prøve selv med kyndig vejledning. Målet er, at alle kommer hjem med nyvundne magiske kræfter og fiffige tricks i ærmet. Vi lover, at det bliver sjovt!

Der serveres kaffe, the og forfriskninger undervejs.

Dette show er for voksne.

Eventet finder sted hos Jørgensens Hotel.

OM KIM ANDERSEN (DK)
Kim bor på Djursland, er far til 3 og muligvis den rareste tryllekunstner du nogensinde har mødt – og så er han så dygtig til sit fag, at magikere i hele verden lader sig inspirere af ham. Kim er bl.a. kendt for at kunne lave nogle helt vilde ting med mønter og kort og hvis du tør låne ham din fingerring, så skal du bare se løjer…

Kim vil kunne opleves som rektor i trylleskolen, hvor han kyndigt vil lære fra sig. Og på slap line rundt i Hestedamsgades butikker lørdag formiddag.

ANDERS LILLEØRE (DK)
Anders er 26 år og tilhører den nye generation, der har valgt trylleri som levevej – og han gør det vanvittigt godt. Stort talent blandet med charme, humor og en sympatisk naturlighed foran publikum. Måske har du fulgt ham i TV-programmerne ”Noget i ærmet” eller i DR’s juleværksted? Ved iLLUS!ONS kan du finde Anders her-der-og-alle-vegne.

Mød f.eks. Anders i hans helt egen magiske miniteater på Søndergade – og som lærer i trylleskolen.

DENNIS BEOKOW (DK)
Det er generelt kendetegnende for tryllekunstnere, at de er meget dedikerede omkring faget. Det er Dennis også. Og måske lige en snas mere end de fleste. Han lever, tænker og ånder trylleri og er med sin tekniske fingersnilde og lune humor et populært indslag i ethvert selskab. Ved iLLUS!ONS får du lov til selv at opleve hvad Dennis kan – helt tæt på!

Du finder Dennis i hans helt eget lille magiske trylleteater på Søndergade. Træd indenfor og lad dig forbløffe!