Trylleskolen med

Kim Andersen & Anders Lilleøre

Fredag 21. oktober 2022
Kl. 11.00 – 12.00

Lær at trylle – rigtigt! I forbindelse med den magiske festival ILLUSIONS har du mulighed for at modtage undervisning i trylleri af to vaskeægte professionelle tryllekunstnere. De vil lære dig seje trylletricks som du kan imponere dine venner og familie med, og de fleste med helt almindelige hverdagsgenstande såsom mønter, kort og elastikker.

Dine lærere hedder Kim Andersen & Anders Lilleøre. Det er to af Danmarks dygtigste magikere – måske kender du dem fra i TV-programmet ”Noget i Ærmet”? De er selv startet med at trylle i en ung alder, og vil gøre deres bedste for, at hjælpe dig godt i gang med denne fantastiske interesse.

Trylleskolen er for børn og unge i alderen 8-14 år. Der er plads til 20 deltagere pr. session og med i billetprisen er en ”magisk startpakke” med remedier fra tryllebutikken Pegani.

Dette event er for børn i aldersgruppen 8-13 år.

Eventet finder sted i Kuben midt på Søndergade.

OM KIM ANDERSEN (DK)
Kim bor på Djursland, er far til 3 og muligvis den rareste tryllekunstner du nogensinde har mødt – og så er han så dygtig til sit fag, at magikere i hele verden lader sig inspirere af ham. Kim er bl.a. kendt for at kunne lave nogle helt vilde ting med mønter og kort og hvis du tør låne ham din fingerring, så skal du bare se løjer…

Kim vil kunne opleves som rektor i trylleskolen, hvor han kyndigt vil lære fra sig. Og på slap line rundt i Hestedamsgades butikker lørdag formiddag.

ANDERS LILLEØRE (DK)
Anders er 26 år og tilhører den nye generation, der har valgt trylleri som levevej – og han gør det vanvittigt godt. Stort talent blandet med charme, humor og en sympatisk naturlighed foran publikum. Måske har du fulgt ham i TV-programmerne ”Noget i ærmet” eller i DR’s juleværksted? Ved iLLUS!ONS kan du finde Anders her-der-og-alle-vegne.

Mød f.eks. Anders i hans helt egen magiske miniteater på Søndergade – og som lærer i trylleskolen.