KuriositetR

Rundt omkring i midtbyen vil du finde 18 magiske standere. På hver stander finder du en QR-kode, og hver af dem gemmer på en ny finurlig video og et magisk citat.
Hvis du finder minimum 10 af standerne, kan du deltage i konkurrencen om 5 flotte tryllesæt fra Pegani!
Hent dit magiske skattekort i Frellsen, Kids Coolshop, Butik Peetit, Name It eller Seeds. Når skattekortet er udfyldt, kan det afleveres tilbage samme sted.
Vinderne udtrækkes den 1. november og får direkte besked.

Men også helt uden skattejagt-elementet er det værd at se Davids videoer, og nyde de underfundige og tankevækkende citater om magi, som David også har fundet specielt til os.

KuriositetR er et magisk eksperiment og undersøgelse af tryl udført af tryllekunstner David Tholander: en kreativ udfordring og en ramme for kreativt arbejde. På 100 dage skabte han 100 videoer med tryllekreationer. En video pr. dag.

En del af målet med projektet var at tømme ærmerne for tricks for at se, hvad der ville dukke op i tomrummet. Ydermere at udforske forskellige måder at præsentere tryl via videomediet for at undersøge, hvordan tryl kan fungere på en skærm. Tryllekunst er i udgangspunktet er en disciplin, som kommer mest til sin ret i mødet med publikum ude i virkeligheden, i et delt rum og tid.

Videoerne blev skabt ud fra nogle på forhånd fastsatte benspænd, deriblandt:
– ingen digitale ændringer af lyd og billede var tilladt
– ingen tale
– skulle lave én video pr. dag
– skulle bringe noget nyt og originalt til hver video
– videoerne skulle være så korte som muligt