Børneunderholdning med

Den Store Tryllekunstner & hans kanin

Torsdag 20. oktober 2022
Kl. 12.00 – 12.30

Med høj hat og store armbevægelser præsenterer ”Den Store Tryllekunstner og hans kanin” alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi – og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er sådan lige til at regne ud.

I skøn forvirring blandes teater med trylleri, komik, musik og kærligt drilleri, når den stakkels klassiske tryllekunstner fortvivlet forsøger at gennemføre sin forestilling, mens hans håbløse kæmpekanin indtager scenen, og erobrer både børn og voksnes hjerter på sin helt egen måde. Vi er helt sikre på, at publikum nikke genkendende til flere af de grinagtige scener, det underholdende makkerpar roder sig ind i.

En kombineret teater- og trylleforestilling med det rutinerede makkerpar, Asger Rasmussen & Maja Muhlack, der de sidste tre årtier har optrådt for børn og barnlige sjæle i hele Danmark. Gå ikke glip af af denne herlige efterårsferieoplevelse i Bytorv Horsens. Den kan også sagtens opleves af forældre og bedsteforældre.

Dette show er for børn i alderen 3 – 10 år (og deres voksne)

Eventet finder sted i manegen ved Kids Coolshop, Bytorv Horsens.

ASGER RASMUSSEN (DK)
Gennem snart tre årtier har Asger turneret Danmark tyndt med en kombineret teater- og trylleforestilling. Med høj hat og store armbevægelser præsenterer ”Den Store Tryllekunstner og hans kanin” alt det snyd og bedrag som hører til ægte magi og selv de voksne må erkende, at det hele ikke er sådan lige til at regne ud.

Herlig forestilling for børn fra 3-10 år – og deres voksne.