Familieshow med

Mario The Maker Magician

Fredag 21. oktober 2022
Kl. 15.00 – 16.00

I anledning af festivalen ILLUSIONS kommer ”Mario the Maker Magician” – muligvis verdens sejeste tryllekunstner – til Horsens Ny Teater.

Med base i New York rejser Mario og familien verden rundt med et actionfyldt, hæsblæsende, original trylleshow med fantasifulde selvbyggede robotter, magiske effekter og masser af spas og løjer. Du har aldrig set noget lignende!

Showet kan opleves af børn i alle aldre – og deres voksne. Det er underholdende og vanvittigt sjovt, og når showet er slut, kan man ikke andet end selv få lyst til at være kreativ. Måske kender du allerede Marios tryllende robotter, der er gået viralt og set millioner af gange?

Mario snakker engelsk, men alt er visuelt og let forståeligt og hvor det er vigtigt, vil det blive oversat til dansk i samspil med tryllekunstner Kim Andersen.

En magisk oplevelse for alle aldre.

Eventet finder sted i Kvium Salen på Horsens Ny Teater.

MARIO MARCHESE (US)
Med base i New York rejser ”Mario the Maker Magician” og familien verden rundt med et actionfyldt, hæsblæsende og originalt teatertrylleshow med fantasifulde selvbyggede robotter, magiske effekter og masser af spas og løjer. Mario er muligvis verdens sejeste tryllekunstner for et familiepublikum og har sparket helt nyt liv ind i genren.

Sørg for at få billetter til Marios to shows på Horsens Ny Teater. Showet kan opleves af børn i alle aldre – og deres voksne.