Close-up magi med

Dennis Beokow

Lørdag 22. oktober 2022
Kl. 11.00 – 13.00

Under festivalen ruller et lille miniteater ind foran springvandet “Kilden”, i den vestlige ende af Søndergade. Inden for i ILLUSIONS VOGNEN vil du møde Dennis Beokow stå klar ved det grønne casino-bord – klar til at trylle for dig og dine venner.

Det er generelt kendetegnende for tryllekunstnere, at de er meget dedikerede omkring faget. Det er Dennis også. Og måske lige en snas mere end de fleste. Han lever, tænker og ånder trylleri og er med sin tekniske fingersnilde og lune humor et behageligt – og nok så forbløffende bekendtskab.

Tro ikke på alt du læser. Lad det komme an på en prøve. Træd indenfor i ILLUSIONS VOGNEN og oplev Dennis Beokow trylle – helt tæt på!

En magisk oplevelse for alle aldre.

Du finder “Illusions Vognen” ved springvandet “Kilden” på Søndergade.

DENNIS BEOKOW (DK)
Det er generelt kendetegnende for tryllekunstnere, at de er meget dedikerede omkring faget. Det er Dennis også. Og måske lige en snas mere end de fleste. Han lever, tænker og ånder trylleri og er med sin tekniske fingersnilde og lune humor et populært indslag i ethvert selskab. Ved iLLUS!ONS får du lov til selv at opleve hvad Dennis kan – helt tæt på!

Du finder Dennis i hans helt eget lille magiske trylleteater på Søndergade. Træd indenfor og lad dig forbløffe!